Hypnoterapi og Access BARS

Hypnoterapi er en transformerende proces der foregår inden i dig, ved fysisk og psykisk afslapning. Der arbejdes med det ubevidste sind på en positiv og omsorgsfuld måde. Du vil blive guidet i en dejlig afslappet følelse, lidt ligesom når du ligger og slapper af på sofaen, eller den følelse du måske kender, lige inden du falder i søvn om aftenen. Det er en naturlig afslappet tilstand som din krop og dit sind kender.

Hypnoterapi kan kombineres med psykoterapi og/eller Access BARS behandling.

Access Bars er 32 forskellige energipunkter som løber igennem og rundt om hovedet. En BAR er en energibane mellem to punkter som er forbundet med nogle centre i vores hjerne, som gemmer på forskellige områder af livet. Ved meget let og blid berøring aktiveres disse punkter ved, at der løber energi igennem dem, som frigør de begrænsninger og overbevisninger du måtte have og som måske står i vejen for at opnå den livskvalitet du ønsker dig.

”Var til afdelingsmøde i går på arbejdet… og hold da op hvor kan jeg mærke en forskel, stadig lidt tilbage men slet ikke i samme omfang som tidligere, jeg kunne snakke uden at blive rød i hovedet og klamme hænder. Jeg kunne mærke lidt angst da jeg vidste det snart var min tur til at tale, men tog nogle dybe indåndinger og klarede det”. - Tusind tak for dig!

- Gitte

Info


MindEvolution
Toldbodvej 1, 2. sal tv,
4600 Køge

MindEvolution
Elmevej 25
2670 Greve

Gratis parkering

Telefon: 28 11 30 55
E-mail: inger@mindevolution.dk

Medlem af


Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF)

Følg mig


×
Ring op
Skriv til mig
Podcast
Menu