Farvel til stress

"Professionelt (i egenskab af zoneterapeut) har jeg med succes henvist flere klienter til Inger Grejs. Tilbagemeldingerne har været positive og taknemlige. En god behandling, er også at henvise og bruge fagligheden/kompetencen, hvor den er. Inger er en virkelig god, kompetent kollega. Ro, omsorg og nærvær er kvaliteter som Inger bruger til fulde. Jeg personlig er meget tryg hos Inger både ifbm. personlige behandling og meditationer."

- Mona

"Mange tak for et rigtig godt forløb med dig - jeg har lært så meget!
Inger er helt særligt god til at lytte og skabe et tillidsfuldt rum, hvor der er plads og tid til at komme i dybden. Da jeg startede mit forløb hos Inger, var jeg meget overbevist om, hvad der havde afstedkommet min stress. Men hurtigt blev jeg klar over at der var flere nuancer i billedet og bid for bid fik vi vendt det hele, så jeg kunne se det hele i et nyt perspektiv og med Ingers hjælp finde de redskaber, der på daglig basis kan hjælpe mig til at komme ned i mig selv, mærke efter og bygge videre på den rejse, jeg har påbegyndt, nemlig at kunne genetablere en følelse af at være hjemme i mig selv, med begge ben på jorden og kærlighed og accept af mig selv i hjertet"
- Helle

”Jeg vil bare sige dig 1000 1000 tak for de mange fine samtaler og gode råd. Tænker ofte på dig og alt det du hjalp med, og den forskel du gjorde”

- Lene ❤

”Jeg har brugt MindEvolutions podcastserie, sammen med et rygestop.
Det fungerer rigtig godt for mig. Man kan både bruge den før man stopper for at finde motivation, men også bruges efter. Både når det er svært, når man skal have en reminder om det man gør er rigtigt. Men helt klart til at få ro i kroppen.

I forhold til andre rygestops produkter, er podcastserien noget man kan blive ved med at hive frem, hvis det er svært. Man skal ikke tænkte på, at man skal trappe ud af den, man har den - også til svære dage. Jeg har brugt den meget når jeg i starten havde uro i kroppen, til at få ro.

Generelt et godt produkt til at hjælpe med ens rygestop!”

- Julie

”Jeg kan varmt anbefalede disse meditationer, mine børn er vilde med det flyvende tæppe, det hjælper dem med at falde til ro når de skal sove og dagen efter fortæller de hvor de er fløjet hen om aften på tæppet

- Kamille

”For 87600 cigaretter siden tog jeg en af mit livs bedste beslutninger. Røgfri i 8 år nu.
Mental støtte var en af de største motivationer hos mig.

Held og lykke med dit rygestop.”

- Kim

"Kan klart anbefale disse podcasts. De giver en dejlig indre ro, styrke og velbefindende i kroppen. Har nu lyttet til dem i over 1 måned og har fået mere energi og jeg sover bedre om natten. Jeg føler mig mere glad og med mere tro på mig selv. Kan klart anbefales hvis man har brug for et energi boost eller har brug for et pusterum i en travl hverdag."

- Pernille

Den mest behagelige og rolige stemme - super professionelt lavet. Kan kun anbefale MindEvolution på det varmeste 🥰

- Rikke

Kan på det varmeste anbefale Inger ved MindEvolution, både terapi og hendes forskellige podcast. Kombinationen af terapien og podcast til tiden mellem sessionerne gav tryghed og hjælp i hverdagen når jeg havde brug for det. En helt igennem god oplevelse med tryghed og seriøsitet hele vejen igennem. Vil helt klart anbefale Inger til andre og selvom jeg bor i Jylland vil jeg ikke tøve med at kontakte Inger igen, hvis jeg får brug for det. Hun er rejsen værd!

- Maja

”Den skønneste stemme”

– Pia

”Har fået anbefalet Inger og hendes meditationer. Jeg kan varmt anbefale dem til voksne, de giver ro og velvære i kroppen”

– Anne Lise

”Kan anbefale fantasirejserne til børn, gode og sjove godnat historier til børn”

– Malene

”Sov godt har hjulpet mig i en stresset tid, jeg har lyttet hver aften, som en god nat historie og til sidst faldt jeg i søvn inden meditationen var færdig”

- Heidi

"6. juni mødtes jeg med Inger til min første (og indtil nu - eneste) session for at blive røgfri. På daværende tidspunkt havde jeg været ryger i 46 år og mit daglige forbrug var på ca. 60 stk.!! I dag, mere end 8 uger senere, er jeg stadig røgfri og jeg har på intet tidspunkt benyttet alternativer i form af plaster, tyggegummi e. lign. Tro ikke, at det er nemt at stoppe, men vil du gerne, kan Inger hjælpe dig godt på vej."

- Hans

"Målet var at blive røgfri og jeg syntes det var en god oplevelse, det var lidt skræmmende, tanken om hypnose men det var ikke slemt overhovedet. Jeg er stoppet helt med at ryge efter 5 -6 år som ryger, det er dejligt, da jeg ikke selv bare kunne stoppe."

- Alexander

"Én session hos Inger mod rygestop, som var afslappende og efterlod god ro i krop og sjæl. Jeg har ikke røget siden, har få gange haft lyst i pressede situationer, men overhovedet ikke når jeg er i nærheden af andre rygere. Jeg har allerede anbefalet det til andre og vil fortsat gøre det."

- Christa

”Jeg havde en god flyvetur begge veje. Jeg følte ingen uro, men kunne godt have tanken om at falde ned eller der skulle ske noget, men jeg gik ikke i panik. Kunne læse og hygge mig. Så jeg siger mange tak for hjælpen”

- Liselotte

”Jeg havde gennem længere tid lidt af forskellige former for angst. Problemet var at jeg fokuserede alt for meget på det, og det gav vejrtrækningsproblemer, socialfobi og angst for at dø. Efter kun 2 behandlinger hos Inger, fik jeg mit liv tilbage og er i dag angstfri. Jeg kan kun anbefale alt for godt, at bruge Inger”

- Christoffer

”Tusind tak for en DEJLIG dag sammen med dig i tirsdags. Du kan tro der er masser af positive tanker og følelser… jeg kan tydelig mærke en forskel – og forstår helt ærligt ikke hvordan det kan lade sig gøre efter kun én session!”

- Rikke

”Jeg har været i et forløb hos Inger af 6 gange. Jeg har fået ændret mine negative tanker om mig selv, til at være positive. Dele af min tanker har jeg slet ikke mere. Nogle gange skal jeg virkelig tænke mig om, hvis jeg skal fremtvinge mit gamle tankemønstre. Jeg tror meget mere på mig selv og føler mig stærk”

- Ane

Hej, jeg hedder Inger

Jeg er psykoterapeut, stressterapeut og mindfulness underviser.

Jeg er optaget af mental sundhed og ønsker at gøre det nemt for dig, at få mental balance i din hverdag. I en verden, der konstant bombarderer os med information og distraktioner, er evnen til at fastholde mentalt fokus mere værdifuld end nogensinde før!

Mindfulness og meditation er effektive redskaber til at forbedre mentalt fokus og opnå indre ro, balance og nærvær. Derfor har jeg samlet alle mine guidede meditationer, åndedrætsøvelser, podcast, vejledninger og meget andet i en abonnementsløsning, som du kan lytte til hvor og hvornår det passer dig.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen!

Kærlig hilsen

Signatur