Spørgsmål og svar

På denne side finder du spørgsmål og svar vedrørende vores meditationer.

Hvordan køber jeg meditationerne?

Alle vores meditationer kan købes her på hjemmesiden i vores webshop. Du får adgang til de købte meditationer lige efter betalingen.

Hvordan lytter jeg til meditationerne?

Når du har købt meditationerne får du straks adgang til dem, samt tilsendt et brugerlogin. Du kan altid lytte til dine købte meditationer ved at logge ind med din bruger her på hjemmesiden og klikke på ‘Ordrer & Meditationer’, eller downloade lydfilerne ned på din computer, tablet eller mobil (i fem dage fra købet).

Hvordan downloader jeg meditationerne ned på min computer, tablet eller telefon?

Hvordan du downloader meditationerne (lydfilerne) ned på din enhed afhænger af hvilken enhed det er, da det fungerer forskelligt.

Computer: Højreklik på download-knappen (lige efter køb eller inde på din ordreoversigt) og tryk på gem.
Tablet og telefon: Det er meget forskelligt hvordan det gøres. Vi anbefaler derfor, at du først downloader lydfilen til en computer og derefter lægger den over på din tablet eller telefon.

Husk at du altid kan lytte til meditationerne via dit login på MindEvolution.dk.

Jeg har glemt min adgangskode, hvad gør jeg?

Du kan få tilsendt en ny adgangskode på denne side.

Jeg har en rabatkode eller gavekort, hvordan bruger jeg den?

Rabatkoder og gavekort-koder kan benyttes under bestillingen i kurven og i kassen. Indtast din rabatkode eller gavekort-kode i feltet til dette, så fratrækkes det i beløbet for din bestilling.

Kan man købe gavekort til MindEvolution?

Ja, vi sælger gavekort fra vores webshop som kan bruges til vores meditationer. Gavekortet kan enten sendes digitalt til din e-mail adresse eller fysisk med posten. Du finder gavekortene her.

Må jeg lytte til meditationerne hvis jeg lider af epilepsi?

Kun i samråd med din læge, da kroppens hjernesvingninger under meditation kan svinge og i nogle tilfælde, kan det være med til at udløse epileptiske anfald. Det hører dog til sjældenhederne.

Må jeg lytte til meditationerne mens jeg kører bil?

Nej, du kommer i en afslappet tidstand, og din underbevidsthed vil være fokuseret på at lytte til meditationerne og du kan derfor ikke koncentrere dig om at køre bil.

Hvor finder jeg handelsbetingelserne?

Vi har samlet vores handelsbetingelser her.