Referencer

"Kan klart anbefale disse podcasts. De giver en dejlig indre ro, styrke og velbefindende i kroppen. Har nu lyttet til dem i over 1 måned og har fået mere energi og jeg sover bedre om natten. Jeg føler mig mere glad og med mere tro på mig selv. Kan klart anbefales hvis man har brug for et energi boost eller har brug for et pusterum i en travl hverdag."

- Pernille

Den mest behagelige og rolige stemme - super professionelt lavet. Kan kun anbefale MindEvolution på det varmeste 🥰

- Rikke

Kan på det varmeste anbefale Inger ved MindEvolution, både terapi og hendes forskellige podcast. Kombinationen af terapien og podcast til tiden mellem sessionerne gav tryghed og hjælp i hverdagen når jeg havde brug for det. En helt igennem god oplevelse med tryghed og seriøsitet hele vejen igennem. Vil helt klart anbefale Inger til andre og selvom jeg bor i Jylland vil jeg ikke tøve med at kontakte Inger igen, hvis jeg får brug for det. Hun er rejsen værd!

- Maja

”Den skønneste stemme”

– Pia

”Har fået anbefalet Inger og hendes meditationer. Jeg kan varmt anbefale dem til voksne, de giver ro og velvære i kroppen”

– Anne Lise

”Kan anbefale fantasirejserne til børn, gode og sjove godnat historier til børn”

– Malene

”Sov godt har hjulpet mig i en stresset tid, jeg har lyttet hver aften, som en god nat historie og til sidst faldt jeg i søvn inden meditationen var færdig”

- Heidi