Terapi og coaching

Hvad tilbyder jeg?

Jeg arbejder som psykoterapeut & coach og kan hjælpe dig videre i dit liv, hvis du er i en personlig krise, har relations problemer, lider af stress, angst eller depression. Derudover har jeg specielt erfaring med karaktertrækket særligt sensitiv samt bred erfaring i arbejdet med pårørende til en med psykisk sygdom eller psykisk sårbarhed.

Jeg arbejder ud fra et eksistentialistisk og psykodynamisk synspunkt. Det betyder, at jeg ser alle mennesker som unikke, der har krav på at blive mødt som det menneske, det er. Jeg møder dig med anerkendelse, empati, nærvær, omsorg og respekt. Jeg tilbyder et rum med afsæt i dine følelser, oplevelser, drømme, udfordringer, sorger og glæder, samt hvordan livet ser ud for dig.

Terapi hos mig, vil give dig en læring om dig selv og hvor jeg på bedste vis, hjælper og støtter dig igennem dine arbejdsprocesser, så du kan blive den bedste udgave af dig selv. Jeg inddrager mindfulness øvelser, benytter mig af forskellige terapeutiske metoder, inddrager kroppen både med behandling samt øvelser, der hjælper dig at læse de signaler din krop sender dig og du på den måde, kan blive bedre til at forstå dem.

Kontakt mig uforpligtende her

Terapi (60 min.) Kr. 850,00

Coaching (60 min) Kr. 850,00

Mestringsforløb 60 min pr. session Kr. 3000,00
5 x sessioner a 600,00 (kan kun købes som en samlet pakke)
Målrettet forløb mod stressramte, indeholder samtaler, kropsbehandling og mindfulness øvelser.

Personlig udvikling 60 min pr. session Kr. 3000,00
5 x sessioner 600,00 (kan kun købes som en samlet pakke)
Er du nysgerrig på dit eget potentiale, rummer du meget mere end det du viser udad til. Få hjælp til at skabe de forandringer du inderst inde drømmer om.

”Inger besidder alle de kompetencer, som man som klient kan ønske sig af en terapeut. Hun er empatisk, og hun er så nærværende og fintfølende, at hun før mig selv har kunnet mærke og handle ud fra nogle behov og sindstilstande – som jeg i virkeligheden ikke selv har kunnet overskue. Hun “tager over”, når hun kan fornemme, at man har brug for at “blive ført”. Nogle gange bevæger man sig på en knivsæg – man vil gerne have det fulde ansvar for sin situation, men man kan bare ikke bære det.  Frustrerende, men sådan er det, når man er skrøbelig og sårbar.  Inger formår at vejlede og guide ud fra det sted, hvor man nu engang er.  Hun fastholder ikke én i problemerne, men finder hurtigt det overskud og de forcer, som vi alle har på trods af vores situation.  Inger har en unik evne til at skabe trygge og frugtbare relationer, og såvel fagligt som personligt har jeg sjældent mødt et menneske med så stor integritet”.

Mine erfaringsområder

 • Angst
 • Stress
 • Krise
 • Pårørende til en misbruger / afhængig
 • Job og karriere
 • Personlig udvikling
 • HSP – særligt sensitiv
 • Eksistentielle problemstillinger
 • Relations problemer
 • Depression
 • Pårørende til psykisk syge eller psykisk sårbare

Skal vi tale sammen?

Du er velkommen til, at skrive en besked her eller kontakte mig på 28 11 30 55.

Jeg er uddannet psykoterapeut og coach, og er kvinden bag MindEvolution. Siden 2009 har jeg haft egen virksomhed, bl.a. med terapi, coaching, mindfulness og hypnoterapi. 

Gennem 15 år har jeg hjulpet mange mennesker igennem krise eller vanskelige livssituationer, gennem støttende og ressourceskabende samtaleterapi. Jeg har derfor bred erfaring indenfor terapi, coaching, rådgivning, vejledning, krisehjælp m.m. inden for det sundhedspsykologiske område.

Derudover har jeg i en årrække hjulpet mennesker med livsstilsændringer igennem mindfulness og hypnoterapi. Det var på efterspørgsel fra klienter, at jeg begyndte at forfatte og indspille mindful meditationer som podcast. På den måde kan enhver nemlig få opbygget indre balance og opnå større trivsel – alt sammen hjemmefra. Hver meditation har et specifikt tema og en særlig målgruppe, men fælles for dem alle er, at de har til formål at være ressourcebyggende og selvværdsstyrkende, så man kan få det allerbedste ud af sin hverdag. 

 

Ro, omsorg og nærvær er byggestenene i meditationerne, samt en del af mine værdier og det afsæt jeg har i mit møde med dig.

Inger Grejs Bjeverskov