Guidede meditationer til voksne

Længes du efter mere nærvær, ro og balance i din hverdag? Så begynd at meditere. Meditation er godt for både krop og sind. Forskning viser nemlig, at vi får et bedre helbred og opnår større livsglæde ved at meditere. Mindful meditationerne gør det nemt for dig at komme i gang med at meditere. Vi tilbyder både guidede meditationer til voksne, teenagere og børn. På denne side finder du vores guidede meditationer til voksne.

”Den mest behagelige og rolige stemme – super professionelt lavet. Kan kun anbefale MindEvolution på det varmeste”

Rikke

100% tilfredshed

eller pengene tilbage

Kan afspilles lige

efter købet

Virker både på

mobil, iPad, tablet, computer

Udarbejdet af

terapeut & coach

Guide til voksne

Du vil gennem alle mine guidede meditationer blive støttet med positive forslag, som først og fremmest vil styrke dit selvværd og din selvtillid som gavner dit sind og opnå positive tankemønstre og skabe kontakt til dine ressourcer. De skaber varige forandringer, da det er din underbevidsthed der påvirkes i en transformerende proces.

Guide til børn

Børn er oftest tilstede i nuet. De er dygtige til at være fuldt tilstede, i det som de foretager sig, f.eks. spil, en leg eller opslugt af en tv serie. Netop derfor er de gode til at bruge deres fantasi og de har derfor let ved at blive opslugt af historien.

De modtager undervejs i fantasirejsen, en masse positive forslag, som de kender fra deres hverdag. Under meditationen, vil dit barn falde i en dyb fysisk og psykisk afslappethed, hvor barnet gennem sin underbevidsthed kommer i kontakt med sine styrker og naturlige ressourcer.

Målet er, at skabe trivsel, indre balance & ro, samt glæde for barnet.

Se vores guidede meditationer til børn her.

”Vi har henover nogle måneder haft et fedt samarbejde med MindEvolution, hvor vi har solgt forskellige meditationer som præmier i Club Matas Pointshop. Det var både meditationer til børn, teenagere og til voksne, og alle har fungeret rigtig godt og det er noget medlemmerne har været meget tilfredse med. 

Det er hovedsageligt kvinder, der har bestilt præmierne, og feedbacken har været over al forventning. Generelt er oplevelsen, at det er meditationer af god kvalitet og at supportniveauet er højt, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål.. Så alt i alt har samarbejdet været en stor fornøjelse og succes!”

Malene Hornhaver, Matas A/S
Matas logo