Profil og priser

Inger Grejs Bjeverskov

Inger Grejs Bjeverskov

Jeg er uddannet psykoterapeut MPF, fra Københavns Gestalt Institut og har arbejdet med personlig udvikling igennem de sidste 15 år, hvor jeg har erhvervet mig bred erfaring i arbejdet med mennesker med mangeartede problemstillinger.

Derudover har jeg beskæftiget mig med rådgivning, vejledning, krisehjælp, sundhedsydelser, mentoropgaver i inden for det sundhedspsykologiske område samt været mellemleder og konsulent.

Mine meditationer er udarbejdet på baggrund af de mange klienter jeg har samarbejdet med og hvor efterspørgslen har været: ”Noget de kunne lytte på derhjemme”.

I mit daglige arbejde som psykoterapeut, skaber på kort tid en tillidsfuld kontakt, baseret på tryghed. Jeg møder dig fordomsfrit og har en anerkendende, empatisk og ressourceopbyggende tilgang i mine samtaler. Dette afspejler sig ligeledes i mine meditationer, som jeg er tekstforfatter til og selv har indspillet og hvor nærvær, omsorg og ro er byggestenene.

For at udvikle mig professionelt, deltager jeg løbende i undervisning, supervision, kurser, terapi og efteruddannelse.

 

Baggrund

  • Eksamineret Psykoterapeut (MPF)
  • Certificeret hypnoterapeut & NLP Practitioner
  • Certificeret Access BARS facilitator
  • Certificeret Familieopstilling facilitator

Dansk Psykoterapeutforening

Priser

Meditationer fra 79,00
Terapi (60 min.) 850,00
Coaching (60 min.) 850,00
1:1 Mindfulness forløb (90 min.)
(efterfølgende session 60 min.)
Lær at mediterer og inddrag mindfulness i din hverdag – jeg guider dig, så du kan starte dine egne meditations ritualer derhjemme.
800,00
500,00
Mestringsforløb 60 min pr. session
5 x sessioner a 600,00 (kan kun købes som en samlet pakke)
Målrettet forløb mod stressramte/sygemeldte, indeholder samtaler, kropsbehandling og mindfulness øvelser.
3.000,00
Personlig udvikling 60 min pr. session
5 x sessioner 600,00 (kan kun købes som en samlet pakke)
Er du nysgerrig på dit eget potentiale, rummer du meget mere end det du viser udad til. Få hjælp til at skabe de forandringer du inderst inde drømmer om.
3.000,00
Walk ‘n’ talk 50 min pr. session
Er du nysgerrig på hvad terapi & coaching er, har aldrig prøvet det før, eller ønsker at prøve noget andet. Med walk´n´talk bruger vi stranden, som ligger lige ved siden af min praksis og taler om dig og dine mål og drømme. Fordelen er, at vi bevæger os samtidig og får frisk luft
500,00
Workshop
(kontakt mig for nærmere info)
2.500,00
10 x Klippekort a 60 min. til terapi eller coaching
(gyldigt 1 år fra købsdato)
6.000,00
Gavekort fra 100,00

Betaling

Kontakt eller MobilePay.
 

Afbud

Kontakt mig på tlf. mail eller sms med afbud 24 timer inden vores aftale.