Profil og priser

Inger Grejs Bjeverskov

Baggrund

  • Eksamineret Psykoterapeut (MPF)
  • Certificeret hypnoterapeut & NLP Practitioner
  • Certificeret Access BARS facilitator
  • Certificeret Familieopstilling facilitator
  • Certificeret Stressterapeut

Dansk Psykoterapeutforening

Inger Grejs Bjeverskov

 

Jeg uddannet psykoterapeut og coach og er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening. Jeg videreuddanner mig løbende, så jeg hele tiden er opdateret på ny viden. Jeg er specielt optaget af mindfulness, meditation og yoga og har på efterspørgsel fra klienter, forfattet og indspillet mindful meditationer til både børn og voksne. På den måde kan enhver nemlig få opbygget indre balance og opnå større trivsel – alt sammen hjemmefra. Hver meditation har et specifikt tema og en særlig målgruppe, men fælles for dem alle er, at de har til formål at være ressourcebyggende og selvværdsstyrkende, så man kan få det allerbedste ud af sin hverdag.

Ro, omsorg og nærvær er byggestenene i mine meditationer, samt en del af mine værdier og det afsæt jeg har i mit møde med dig.

Jeg arbejder ud fra et eksistentialistisk og psykodynamisk synspunkt. Det betyder, at jeg ser alle mennesker som unikke, der har krav på at blive mødt som det menneske, det er. Jeg møder dig med anerkendelse, empati, nærvær, omsorg og respekt. Jeg tilbyder et rum med afsæt i dine følelser, oplevelser, drømme, udfordringer, sorger og glæder, samt hvordan livet ser ud for dig.

 

Kontakt mig uforpligtende her

Priser

Meditationer fra 79,00
Terapi eller coaching (60 min.) 925,00
Access Bars behandling (30 min.) 450,00
1:1 Mindfulness forløb (90 min.)
(efterfølgende session 60 min.)
Lær at mediterer og inddrag mindfulness i din hverdag – jeg guider dig, så du kan starte dine egne meditations ritualer derhjemme.
875,00
550,00
Stressforløb 60 min pr. session (rabat kr. 1125,-)
5 x sessioner a 700,00 (kan kun købes som en samlet pakke)
Målrettet forløb mod stressramte, indeholder samtaler, kropsbehandling og mindfulness øvelser.
3.500,00
Personlig udvikling 60 min pr. session (rabat kr. 1125,-)
5 x sessioner 700,00 (kan kun købes som en samlet pakke)
Er du nysgerrig på dit eget potentiale, rummer du meget mere end det du viser udad til. Få hjælp til at skabe de forandringer du inderst inde drømmer om.
3.500,00
Walk ‘n’ talk 50 min pr. session
Er du nysgerrig på hvad terapi & coaching er, har aldrig prøvet det før, eller ønsker at prøve noget andet. Med walk´n´talk bruger vi stranden, som ligger lige ved siden af min praksis og taler om dig og dine mål og drømme. Fordelen er, at vi bevæger os samtidig og får frisk luft
575,00
Workshop
(kontakt mig for nærmere info)
2.500,00
10 x Klippekort a 60 min. til terapi eller coaching
(gyldigt 1 år fra købsdato)
7.000,00
Gavekort fra 100,00

Betaling

Kontant eller MobilePay.
 

Afbud

Kontakt mig på tlf. mail eller sms med afbud 24 timer inden vores aftale.

Skal vi tale sammen?

Du er velkommen til, at skrive en besked her eller kontakte mig på 28 11 30 55.