Profil og priser

Psykoterapeut og coach Inger Grejs Bjeverskov

Baggrund

  • Eksamineret Psykoterapeut (MPF)
  • Læge eksamineret Stressterapeut
  • Certificeret Access BARS facilitator
  • Certificeret Familieopstilling facilitator
  • Certificeret Hypnoterapeut & NLP-practitioner

Dansk Psykoterapeutforening logo

Inger Grejs Bjeverskov

 

Som psykoterapeut og stressterapeut, er jeg medlem af Dansk Psykoterapeut Forening. Det er mit kvalitetsstempel og derfor jeg kan få lov til at kalde mig MPF.  Foreningen har en lang række kriterier ang. uddannelse og erhvervserfaring,  for at sikre et højt niveau.  Du kan læse mere her: https://psykoterapeutforeningen.dk/psykoterapi/psykoterapeut-vs-psykolog-og-psykiater

Der kan være mange forskellige grunde til at gå i psykoterapi (samtaleterapi).  De fleste mennesker opsøger en psykoterapeut, fordi der er noget i deres liv, som går dem på og forringer deres livskvalitet. Jeg hjælper også mennesker, der ikke er i krise, men som vil lære mere om sig selv og udvikle sig enten professionelt eller personligt.

Jeg videreuddanner mig løbende, så jeg hele tiden er opdateret på ny viden. Jeg er specielt optaget af mindfulness, meditation og yoga og har på efterspørgsel fra klienter, forfattet og indspillet mindful meditationer til både børn og voksne. Formålet er, at få opbygget indre balance og opnå større trivsel – alt sammen hjemmefra. Fælles for mine meditationer er, at de har til formål at være ressource opbyggende og selvværds styrkende, så man kan få det allerbedste ud af sin hverdag.

Ro, omsorg og nærvær er byggestenene i mine meditationer, samt en del af mine værdier og det afsæt jeg har i mit møde med dig.

Terapi hos mig tager afsæt i et eksistentialistisk, psykodynamisk og mindfulness-baseret synspunkt. Jeg tilbyder et rum med afsæt i dine følelser, oplevelser, drømme, udfordringer, sorger og glæder, og hvordan livet ser ud for dig. Terapi hos mig, vil give dig en læring om dig selv og hvor jeg på bedste vis, hjælper og støtter dig igennem dine arbejdsprocesser, så du kan blive den bedste udgave af dig selv. 

Jeg møder dig med anerkendelse, empati, nærvær, omsorg og respekt.

Min baggrund er fra det private erhvervsliv, hvor jeg beskæftiget mig med personaleledelse, trivselssamtaler samt ledersparring. Dertil kommer mit arbejde som psykoterapeut indenfor det sundhedspsykologiske område, hvor jeg i flere år har beskæftiget mig med mennesker som har psykiske udfordringer, sociale udfordringer, er kriseramte eller på anden vis har stået et sted i deres liv, hvor der har været brug for terapeutisk støtte. Derudover, tæller min erfaring og baggrund også familierådgivning, og pårørendesamtaler samt undervisning indenfor stress, angst, depression og mindfulness.

Jeg har bred erfaring med online- og telefonisk terapi

Ved telefonisk terapi, arbejder jeg som psykoterapeut, med mine sanser på en helt anden måde. Jeg kan fokusere 100% på stemme og indhold, og når synet ikke forstyrrer, bliver hørelsen mere sensitiv. 

Fordelene ved telefonisk terapi er:

  • Du kan sidde hjemme i trygge rammer, i et møderum på arbejdet eller i skoven hvis det passer dig
  • Du slipper for at forholde dig til rammerne, i en fysisk praksis og vores nonverbale sprog
  • Du kan tage noter undervejs,  skrive små opgaver ned som du kan arbejde med imellem sessionerne
  • Online terapi kræver kun en internetforbindelse, en telefon og rolige omgivelser
  • Du slipper for transporttid og parkeringsudgifter, imens du modtager rette hjælp

Forskning viser, at telefonisk terapi og onlineterapi har lige så stor effekt som “klassisk” face2face terapi. 

Kontakt mig uforpligtende her

Åndedrætsøvelser
Populær

Få adgang til meditationerne

Kun 129 kr./md. - uden binding

Bliv medlem af MindEvolution og få adgang til 45+ guidede meditationer, der hjælper dig med alt lige fra angst, søvn, stress, spændinger og mere.

PRISER

Meditationer fra 79,00
Individuel terapi, face2face (60 min)
Jeg tilbyder altid 15 min. gratis for-samtale
925,00
Individuel terapi, telefonisk eller online terapi (40 min)
Jeg tilbyder altid 15 min. gratis for-samtale
725,00
Stressforløb 60 min pr. session 
5 x sessioner  (kan kun købes som en samlet pakke)
Målrettet forløb mod stressramte, indeholder samtaler, kropsbehandling og mindfulness øvelser.
4.200,00
1:1 Mindfulness forløb (60 min.)
Lær at mediterer og inddrag mindfulness i din hverdag – jeg guider dig, så du kan starte din egen meditationspraksis. (efterfølgende session 45 min.
600,00
500,00
Personlig udvikling 60 min pr. session 
5 x sessioner (kan kun købes som en samlet pakke)
Er du nysgerrig på dit eget potentiale, rummer du meget mere end det du viser udad til. Få hjælp til at skabe de forandringer du inderst inde drømmer om.
4.200,00
Workshop, fra
(kontakt mig for nærmere info)
3.500,00
MindEvolution medlemskab
Få adgang til vores særligt udviklede guidede meditationer, der hjælper dig med alt lige fra stress, angst, tankemylder, selvværd, vejrtrækningsøvelser, kropsspændninger og meget mere.
129,00/md.

Betaling

Kontant eller MobilePay.
 

Afbud

Kontakt mig på tlf. mail eller sms med afbud 24 timer inden vores aftale.

Skal vi tale sammen?

Du er velkommen til, at skrive en besked her eller kontakte mig på 28 11 30 55.