Profil og priser

Inger Grejs Bjeverskov

Baggrund

  • Eksamineret Psykoterapeut (MPF)
  • Certificeret hypnoterapeut & NLP Practitioner
  • Certificeret Access BARS facilitator
  • Certificeret Familieopstilling facilitator

Dansk Psykoterapeutforening

Inger Grejs Bjeverskov

Jeg er uddannet psykoterapeut og coach, og er kvinden bag MindEvolution. Siden 2009 har jeg haft egen virksomhed, bl.a. med terapi, coaching, mindfulness og hypnoterapi. 

Gennem 15 år har jeg hjulpet mange mennesker igennem krise eller vanskelige livssituationer, gennem støttende og ressourceskabende samtaleterapi. Jeg har derfor bred erfaring indenfor terapi, coaching, rådgivning, vejledning, krisehjælp m.m. inden for det sundhedspsykologiske område.

Derudover har jeg i en årrække hjulpet mennesker med livsstilsændringer igennem mindfulness og hypnoterapi. Det var på efterspørgsel fra klienter, at jeg begyndte at forfatte og indspille mindful meditationer som podcast. På den måde kan enhver nemlig få opbygget indre balance og opnå større trivsel – alt sammen hjemmefra. Hver meditation har et specifikt tema og en særlig målgruppe, men fælles for dem alle er, at de har til formål at være ressourcebyggende og selvværdsstyrkende, så man kan få det allerbedste ud af sin hverdag.

Ro, omsorg og nærvær er byggestenene i meditationerne, samt en del af mine værdier og det afsæt jeg har i mit møde med dig.

Kontakt mig uforpligtende her

Priser

Meditationer fra 79,00
Terapi eller Coaching (60 min.) 850,00
Access Bars behandling (60 min.) 850,00
1:1 Mindfulness forløb (90 min.)
(efterfølgende session 60 min.)
Lær at mediterer og inddrag mindfulness i din hverdag – jeg guider dig, så du kan starte dine egne meditations ritualer derhjemme.
800,00
500,00
Mestringsforløb 60 min pr. session
5 x sessioner a 600,00 (kan kun købes som en samlet pakke)
Målrettet forløb mod stressramte, indeholder samtaler, kropsbehandling og mindfulness øvelser.
3.000,00
Personlig udvikling 60 min pr. session
5 x sessioner 600,00 (kan kun købes som en samlet pakke)
Er du nysgerrig på dit eget potentiale, rummer du meget mere end det du viser udad til. Få hjælp til at skabe de forandringer du inderst inde drømmer om.
3.000,00
Walk ‘n’ talk 50 min pr. session
Er du nysgerrig på hvad terapi & coaching er, har aldrig prøvet det før, eller ønsker at prøve noget andet. Med walk´n´talk bruger vi stranden, som ligger lige ved siden af min praksis og taler om dig og dine mål og drømme. Fordelen er, at vi bevæger os samtidig og får frisk luft
500,00
Workshop
(kontakt mig for nærmere info)
2.500,00
10 x Klippekort a 60 min. til terapi eller coaching
(gyldigt 1 år fra købsdato)
6.000,00
Gavekort fra 100,00

Betaling

Kontant eller MobilePay.
 

Afbud

Kontakt mig på tlf. mail eller sms med afbud 24 timer inden vores aftale.

Skal vi tale sammen?

Du er velkommen til, at skrive en besked her eller kontakte mig på 28 11 30 55.