Spørgsmål og svar

På denne side finder du spørgsmål og svar vedrørende vores meditationer.

Hvordan køber jeg meditationerne?

De fleste meditationer er inkluderet i vores medlemskab som du kan købe her på hjemmesiden. Enkelte meditationer kan købes enkeltvist i vores webshop. Du får adgang til de købte meditationer lige efter betalingen.

Hvordan lytter jeg til meditationerne?

Når du har købt meditationerne får du straks adgang til dem, samt tilsendt et brugerlogin, uanset om du vælger et MindEvolution medlemskab eller har købt en enkelt meditation. Du kan altid lytte til dine købte meditationer ved at logge ind med din bruger her på hjemmesiden og klikke på ‘Ordrer & Meditationer’, eller downloade lydfilerne ned på din computer, tablet eller mobil.

Hvordan downloader jeg meditationerne ned på min computer, iPad, tablet eller telefon?

Hvordan du downloader meditationerne (lydfilerne) ned på din enhed afhænger af hvilken enhed det er, da det fungerer forskelligt.

Computer: Højreklik på download-knappen (lige efter køb eller inde på din ordreoversigt) og tryk på gem.

iPad, tablet og telefon:
Det er meget forskelligt hvordan det gøres. Vi anbefaler derfor, at du først downloader lydfilen til en computer og derefter lægger den over på din tablet eller telefon via iTunes.

Har I en app?

Nej, vi har desværre ikke en app. Men du kan med fordel gemme linket til MindEvolution som en genvej på din enhed, så du har det liggende lidt som en app. Hvordan det gøres afhænger af hvilken enhed du har.

På iPad og iPhone (iOS):

Vejledning til iOS - step 1 Vejledning til iOS - step 2 Vejledning til iOS - step 3 Vejledning til iOS - step 4

Android tablets og telefon:
Vejledning til Android - step 1 Vejledning til Android - step 2 Vejledning til Android - step 3 Vejledning til Android - step 4

Husk at du altid kan lytte til meditationerne via dit login på MindEvolution.dk.

Hvordan skal man meditere? Siddende eller liggende?

Du kan mediterer lige præcis som du har lyst, men prøv dig frem og find ud af hvad der passer dig bedst:

Siddende: Find en helt almindelig stol, sørg dog for at have fødderne i gulvet så du har jordforbindelse. Har du svært ved at slappe af og føler meget uro vil jeg anbefale liggende meditation i en periode.

Liggende: Sofa, seng eller yogamåtte hvor du sørger for at ligge behageligt. Godt hvis du har svært ved at slappe af. Omvendt hvis du falder helt i søvn, skal du vælge siddende meditation, gående eller brug en meditationsbænk eller meditationspude. Her kan du sidde i skrædderstilling.

Gående: Her er du vågen og har fokus på dine sanser – hvad sker der i kroppen og følelsesmæssigt.

Meditationsbænk eller meditationspude: Hvis du er en rutineret bruger kan du benytte en meditationsbænk eller meditationspude, hvor du sidder i skrædderstilling med rank ryg. For nogle føles det som træning samtidig da du skal fokusere på at have rank ryg og spænde op i maven.

Jeg har glemt min adgangskode, hvad gør jeg?

Du kan få tilsendt en ny adgangskode på denne side.

Jeg har en rabatkode eller gavekort, hvordan bruger jeg den?

Rabatkoder og gavekort-koder kan benyttes under bestillingen i kurven og i kassen. Indtast din rabatkode eller gavekort-kode i feltet til dette, så fratrækkes det i beløbet for din bestilling.

Må jeg lytte til meditationerne mens jeg kører bil?

Nej, du kommer i en afslappet tidstand, og din underbevidsthed vil være fokuseret på at lytte til meditationerne og du kan derfor ikke koncentrere dig om at køre bil.

Hvor finder jeg handelsbetingelserne?

Vi har samlet vores handelsbetingelser her.

Specifikt for medlemskab/abonnement

Er der binding på abonnementet?

Nej, der er ingen binding. Du betaler blot for en måned ad gangen og har adgang til dit medlemsskab i den betalte periode. Såfremt du opsiger dit abonnement vil det udløbe efter den måned du har betalt for og der vil derefter ikke være nye opkrævninger medmindre du selv vælger at genaktivere dit abonnement på et senere tidspunkt.

Hvad indebærer medlemskabet?

Et medlemsskab hos MindEvolution giver dig fri adgang til rigtig mange meditationer, åndedrætsøvelser og mere til. Vi udvikler løbende nye meditationer og øvelser som du naturligvis ligeledes får adgang til. Det er altså en simpel og lettilgængelig måde at have effektive og særligt udviklede guidede meditationer lige ved hånden som du eller dit barn kan benytte hvor og hvornår det passer jer.

Får jeg besked når mit medlemskab fornyes?

Ja, du modtager automatisk en e-mail i forbindelse med fornyelsen, når den er gået igennem.

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Du kan nemt opsige dit medlemsskab ved at logge ind på din medlemsside. Når du opsiger dit medlemsskab har du fortsat adgang til meditationerne i den allerede betalte måned. Når du medlemsskab ophører, mister du ligeledes adgangen til meditationerne. Du kan dog altid genaktivere dit medlemsskab igen senere hen via din medlemsside.

Hvad er forskellen på et medlemsskab og enkeltvise køb?

Med et MindEvolution medlemsskab får du adgang til rigtig mange guidede meditationer, åndedrætsøvelser m.m. Du får ligeledes automatisk adgang til nye meditationer når vi udgiver dem løbende.

Enkeltvise køb af meditationer derimod er blot at du køber én eller flere meditationer enkeltvist og kun har adgang til dem du har købt.